Peitot || Blankets 

Pioni Peitto 

Peony Blanket, coming soon

Muistan kuinka lapsena äitini puutarhassa yksi kesän odotetuimmista hetkistä oli, kun pionin kukat aukesivat. Niiden kauneus ja koko yllätti minut joka vuosi. Vaikka en äitini tasoinen “viherpeukalo” ole, niin pionit ovat aina kaunistaneet puutarhaani… kukapa ei rakastaisi pioneja?!?

Tämä malli on ollut minulla unelmissa toteuttaa jo pitkään. Värien inspiraation lähteenä tässä projektissa on toiminut Ellie Cashman / Dark Flower II tapetti, jonka vihdoin ja viimein sain kaunistamaan olohuoneemme seinää. Hjertegarnin Cotton 100 lanka valikoimasta löytyi täydelliset värit ja sävyt tähän projektiin.

Peitto koostuu 15 palasta: 2 kpl pioni iso, 6 kpl pioni pieni, 7 kpl suorakulmio, sekä yhdistäminen ja reuna.

Valmiin peiton koko on noin 105 cm x 175 cm.
Pioni iso pala sopii hyvin myös koriste tyynyksi.

>> Ohje on ladattavissa Ravelry kaupasta <<

Ohjeen voi myös ostaa sähköpostitse ottamalla yhteyttä anceliga(at)anceliga.fi


*********

Pattern is coming in English soon.


"Kukkia, kukkia!" -kukkapeitto CAL
Keep on Blooming CAL

”Kukkia, kukkia!”-Kukkapeitto CAL on virkattava peittoprojekti, joka koostuu kuudesta erilaisesta ja yhteensä 49 kuusikulmiopalasta: Kukka nro 1-6, liitos ja reuna sekä kukka tupsut.

CAL alkaa 26.9.2019. Ohje julkaistaan kerran viikossa torstaisin klo 12.00 mennessä kahdeksan viikon ajan.

>> ALKUINFON löydät klikkaamalla tästä <<
**********

Keep on Blooming CAL blanket is made up of six different hexagon flowers (total of 49 pieces), join, border and flower tassels.

CAL starts in September 2019. The CAL runs for a total of 8 weeks 26.9 – 14.11.2019. Patterns are published 1 part per week, on Thursdays at 12:00 (Finland time zone UTC + 3).

>> INTRODUCTION Click Here <<


Unelmien Puutarha CAL || Garden of Dreams CAL

Unelmien Puutarha CAL on virkattava peittoprojekti, joka koostuu kuudesta erilaisesta, yhteensä 12 palasta, välipitsistä sekä reunuksesta. Ohjeet on suunnitellut Anne Vierimaa / Anceliga Design. Ohjeiden testaus, oikoluku, mallipeittojen virkkaus ja kaikki muu taustatyö on tehty täysin vapaaehtoisvoimin. 

>> Ohjeet peitoon löydät tästä <<

Garden of Dreams CAL blanket is made up of six different flowers (dahlia, pansy, poppy, anemone, lily, peony) and in total 12 pieces, plus the joining and the border part.

>> INTRODUCTION Click Here <<


Kalevala CAL on peittoprojekti, jossa kukin voi virkata oman Kalevala-aiheisen peiton Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi! Peitto koostuu 24 palasta (ja muutamasta bonuspalasta), sekä liitoksesta, että reunuksesta. Palojen aiheet on poimittu löyhästi Kalevalan aiheista.

>> Lisää aiheesta ja linkit projektin pääsivulle löydät tästä <<