Sukat ja Tossut || Socks and Slippers

Anceliga-Tossut FIN/ Anceliga Slippers ENG

Anceliga-Tossut kootaan 8:sta virkatusta kuusikulmiopalasta sekä 2:sta kantapään kappaleesta. Ohjeessa kuusikulmio löytyy piirrettynä kaaviona. Kantapää, kokoaminen ja kavennukset ovat kirjoitettuna ohjeena.

Tossujen koko on helposti säädettävissä: Tekemällä kuusikulmioista pienempiä koukkukokoa vaihtamalla tai jättämällä kuusikulmion uloimpia kerroksia virkkaamatta. Jalkaterän pituutta on helppo isontaa lisäämällä kerroksia ennen kärkikavennuksia.

Koon 38-39 tossuihin tarvitaan NORDLYS superwash wool (Viking of Norway) lankaa noin 120 g, virkkuukoukun kokoa 3,5 tai käsialan mukaan.

Ohje on suhteellisen helppo ja tossut valmistuvat nopeasti.

>> Ohje on ladattavissa Ravelry kaupasta <<

Ohjeen voi myös ostaa sähköpostitse ottamalla yhteyttä anceliga(at)anceliga.fi

********

The Anceliga crochet hexagon slippers are made with 8 hexagon pieces and 2 heel pieces. The pattern includes the written pattern and the chart. The size is easy to adjust.

You need about 120 g of NORDLYS superwash wool (Viking of Norway) and the hook size 3,50 mm (EUR size 38-39)

These slippers are quite easy and fast to make.

 >> Click Here to enter my Ravelry Store <<

Varpu sukat

Virkatut Varpu-sukat valmistuvat ohuesta sukkalangasta kärjestä ylöspäin. Ne istuvat jalkaan hyvin ja ovat miellyttävät ilmavat, mutta ovat silti lämpimät.

Ohje on helppolukuinen ja sisältää yksityiskohtaiset kaaviot jokaiseen työvaiheeseen. Virkkaajan vaatimustaso on helppo.

Sukan kokoa on helppo muuttaa lisäämällä/vähentämällä jalkaterän osan silmukoita.

>> Ohje on ladattavissa Ravelry kaupasta <<

Ohjeen voi myös ostaa sähköpostitse ottamalla yhteyttä anceliga(at)anceliga.fi


Anceligan Tennarisukat 

Anceligan Kesäinen Tennarisukka on kevyt edestä auki oleva malli. Malli on suhteellisen helppo ja nopea toteuttaa neulomalla.

>> Ohje löytyy tästä <<


Anceligan Viuhkasukat

Anceligan Viuhkasukat ovat virkkaamalla toteutetut sukat. Sukan kokoa on helppo muuttaa langan paksuutta tai virkkuukoukun kokoa muuttamalla.

>> Ohje löytyy tästä <<Anceligan Ananassukat

Anceligan Ananassukat ovat virkkaamalla tehdyt perinteistä ananaskuviota mukailevat sukat. Ohje on tehty 39 kokoon, mutta PDF-tiedostosta löytyy myös tarkka ohjeistus miten voit muuttaa sukan helposti kaikkiin naisten kokoihin

>> Ohje löytyy tästä <<Anceligan Kesäsukat

Anceligan Kesäsukat ovat virkkaamalla sekä neulomalla toteutetut sukat.

>> Ohje löytyy tästä <<Anceligan Purkkarit

Anceligan Purkkarisukat ovat hauskat purjehduskenkien näköiset tossut. Pohja on tehty kaksinkertaisella langalla, jonka vuoksi ne ovat lämpimät ja mukavat pitää.

>> Ohje löytyy tästä <<


Anceligan Reinot

Anceligan Reinot on suunniteltu kunnioittaen alkuperäisiä Reino tossuja. Pohja on neulottu kaksinkertaisella langalla, jonka vuoksi Reinot ovat mukavat ja lämpimät jalassa.

>> Ohje löytyy tästä <<