Unelmien Puutarha CAL - Garden of Dreams CAL


Unelmien Puutarha CAL on virkattava peittoprojekti, joka koostuu kuudesta erilaisesta, yhteensä 12 palasta, välipitsistä sekä reunuksesta. Ohjeet on suunnitellut Anne Vierimaa / Anceliga Design. Ohjeiden testaus, oikoluku, mallipeittojen virkkaus ja kaikki muu taustatyö on tehty täysin vapaaehtoisvoimin. Ohjeet ovat käytössänne ilmaiseksi (muista tutustua ohjeiden tekijänoikeuskohtaan). Ohjeiden käyttö on kielletty kaikissa voittoa tavoittelevissa yhteyksissä.

CAL alkaa keväällä 2018 (tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin). Virkattaviin kukkapaloihin julkaistaan ohjeet kerran viikossa ja se kestää noin 8 viikkoa. Huomioithan, että tämä CAL vaatii edistyneen virkkaajan taidot.

Yhteistyökumppanina toimii Lankamaailma ja lankapaketit tulevat myyntiin sen kauttaan hyvissä ajoin ennen projektin aloitusta. Olemme valinneet valmiiksi neljä erilaista lankapakettia, joista yksi on suunniteltu siten, että tehostevärin voi valita oman mieltymyksen mukaan. Lankapaketteja on saatavilla kahdessa lankalaadussa:

Tehosteväri ja Ruska (Maija, 85% villaa ja 15% polyamidia).

Pastelli ja Karnevaali (Cotton nr. 8, 100% puuvilla).

Huomioithan, että lankapakettien lankamäärät ovat arvioita ja langan menekkiin vaikuttaa käsiala sekä koukun koko.

Tervetuloa mukaan!